Boten en buitenboordmotoren Grootste assortiment tegen de laagste prijs

Brouwer Watersport is een multibrand watersportbedrijf waarbij wij dankzij onafhankelijk advies en een groot assortiment u van A tot Z kunnen bedienen. Wij zijn leverancier van de buitenboordmotoren van onder meer Yamaha, Honda, Mercury, Suzuki, Tohatsu en Evinrude.
Van al deze merken leveren wij zowel nieuwe als gebruikte motoren. Tevens leveren wij allerhande merken boten en rubberboten van onder meer Jeanneau, Honda, Quicksilver, Mercury, Seamaster, Zodiac en vele anderen. En dat alles voor onze bekende scherpe prijzen.

Over Brouwer

Uw vertrouwde adres We regelen alles voor u

Wij zijn één vertrouwd adres voor alles wat u als booteigenaar nodig heeft. Van ondersteuning bij de verkoop van uw boot of buitenboordmotor tot onderhoud, montage, stalling of het afsluiten van een financiering. Wij regelen het voor u.

Prijsgarantie

Wij willen watersport zo betaalbaar mogelijk houden. Dat ziet u terug in onze ongekend lage prijzen. Vindt u elders een goedkoper product? Dan doen wij u een aantrekkelijk tegenvoorstel.

Inkoop

Wilt u uw boot, buitenboordmotor of camper verkopen? Dan doen wij u graag een goed bod. Een veiligere manier van verkopen is er niet. Bovendien scheelt het een hoop tijd en energie. Interesse?

Onderhoud

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw boot of buitenboordmotor. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt het ook aan ons overlaten. Zo heeft u geen gedoe en kunnen wij tijdig aan de bel trekken als er iets mis is.

Montage

Wilt u een buitenboordmotor of bedieningselementen laten monteren op uw boot? Dat doen wij graag voor u. Onze monteurs zijn zeer zorgvuldig en hebben jarenlange ervaring met montagewerk.

Financiering

De boot of buitenboordmotor van uw dromen is dichterbij dan u denkt. U kunt namelijk een financiering bij ons afsluiten. Dit faciliteren wij in samenwerking met financieel adviesbureau ‘WatersportDreams Concept’. Voor meer informatie kunt u hier terecht.

Bezorgen

Wilt u een boot en/of buitenboordmotor bij ons kopen en wilt u deze laten bezorgen? Laat dan uw gegevens achter met behulp van het contactformulier. Zodra uw aanvraag en de betaling binnen zijn, zorgen wij voor de bezorging.

Export

Wilt u een van onze producten naar het buitenland exporteren? Schakel dan onze hulp in. Wij weten precies wat er komt kijken bij het exporteren van boten en bootmotoren naar het buitenland.

Maak kennis met ons assortiment Nieuw en occasion

Van rubberboten tot buitenboordmotoren of complete sets; wij zijn uw betaalbare adres voor boot en buitenboordmotor. Zowel nieuw als tweedehands. Laat u overtuigen en bekijk onze producten.

Brouwer Watersport rubberboten

Rubberboten

Wilt u in de zomer lekker genieten op het water? Zoekt u een boot waar u weinig omkijken naar heeft? Dan is een rubberboot de juiste keuze voor u. Bekijk ons volledige assortiment van Zodiac tot Quicksilver.

Brouwer Watersport Buitenboordmotoren

Buitenboordmotoren

Of u nu een eenvoudige buitenboordmotor zoekt of een motor met power; bij ons vindt u gegarandeerd de buitenboordmotor die u zoekt. Gloednieuw met een vermogen van 2,5 tot 350 pk!

Brouwer Watersport Setaanbiedingen

Setaanbiedingen

Bespaar geld met onze slimme deals. Wij hebben namelijk een aantal schitterende sets met rubberboot en buitenboordmotor voor u geselecteerd. Topcombinaties met extra scherpe prijzen!

Brouwer Watersport Occasions

Occasions

Geld besparen op de aanschaf van uw boot of buitenboordmotor? Kies voor een van onze occasions. Jonge en betrouwbare tweedehands boten en motoren volgens onze gebruikelijke kwaliteitsmaatstaven!

Brouwer Watersport
Adres De Steiger 7 A
1351 AA Almere Haven, NL
Openingstijden »
Plan uw route »
Telefoon +31 (0)6 53 64 11 90
(Ook via WhatsApp)

Mail info@brouwerwatersport.nl
Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »